S U N W A T T

Se incarca

Locatia noastra
Bucureşti
Program
Luni - Sambata | 08:00-20:00
Email
contact@sun-watt.ro
Locatia noastra
Bucureşti
Program
Luni - Sambata | 08:00-20:00
Email
contact@sun-watt.ro
Numar de telefon
+40 767 976 947
Suna acum

Despre noi

Despre noi

Obțineți puterea soarelui

La SUN-WATT suntem dedicați aducerii revoluției solare direct la ușa dumneavoastră.Cu o experiență bogată și o pasiune profundă pentru energia solară, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru panouri fotovoltaice, împreună cu servicii de instalare de încredere.

​ Într-un moment în care prețul energiei electrice s-a ridicat considerabil, iar prețul panourilor fotovoltaice a ajuns la un nivel foarte bun, vă invităm să vedeti cum va puteți transforma dintr-un consumator într-un prosumator.

Prosumatorii sunt cei care nu doar consumă energie din rețeaua electrică, ci și produc si livreaza energie din surse regenerabile. Produc pentru consumul propriu și injectează surplusul în rețea, contra cost, pe baza unui contract de vânzare-cumpărare cu furnizorul lor de energie electrică.

Să creștem împreună

+40 767 976 947

Sună-ne acum

Procesul de lucru

Treceți la energia solară și economisiți

La SUN-WATT, suntem dedicați să vă aducem energia solară acolo unde aveți nevoie de ea.

Soluții Personalizate

Înțelegem că fiecare proiect este unic. De aceea, lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a dezvolta soluții personalizate care să răspundă nevoilor și obiectivelor dumneavoastră energetice specifice.

Echipă Profesionistă

Echipa noastră de instalatori este formată din profesioniști calificați și dedicați, care pun accent pe calitate și siguranță. Vom instala sistemele dumneavoastră cu precizie și atenție la detalii.

Economii pe Termen Lung

Investiția în panouri fotovoltaice nu este doar o alegere ecologică, ci și una financiară inteligentă. Vă vom ajuta să calculați economiile potențiale și să obțineți beneficiile unui cost redus al energiei pe termen lung.

Angajament Ecologic

Suntem pasionați de protejarea mediului înconjurător. Folosind energia solară, contribuim la reducerea amprentei noastre de carbon și la promovarea unei planete mai curate și mai sănătoase.

Serviicile noastre

Soarele aduce zâmbetul

Panouri Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice transformă lumina soarelui în energie electrică curată și durabilă, reducând factura de energie și contribuind la protejarea mediului înconjurător. Cu experiența noastră în instalare și integrare, vă putem ajuta să beneficiați la maximum de potențialul energetic al casei dumneavoastră.

Bransamente Electrice

Un bransament electric corect realizat este fundamentul unei locuințe sigure și funcționale. Echipa noastră de specialiști vă poate asigura o conectare sigură și conformă la standardele înalte de siguranță și performanță, oferindu-vă liniștea și confortul necesare în casa dumneavoastră.

Iluminatul ambiental, prizele și întrerupătoarele inteligente, precum și
alte soluții moderne de instalatii electrice interioare pot transforma locuința dumneavoastră într-un spațiu confortabil și eficient energetic.Vă putem ajuta să creați un mediu interior care să reflecte stilul și necesitățile dumneavoastră.